Hjälpmedel på webben

DatAbasen om Svenska hjälpmedelsföretag!

Hjälpmedelskatalogen presenterar...

YLVA RYNGEBO UTVECKLAR PRODUKTER FÖR RÖNTGEN

Ylva Ryngebo, före detta röntgensjuksköterska, numera entreprenör, uppfinnare och ägare av det medicintekniska företaget MID AB.

- Under min tid som aktiv röntgensjuksköterska upptäckte jag att många produkter inte fungerade så bra som de borde i det dagliga arbetet på röntgen. Jag brukar sällan kalla mig för uppfinnare utan mer att jag är en kreativ praktiker. Jag har ett stort behov av att det jag jobbar med ska fungera optimalt.

 
- Totalt har jag idag cirka 15 produkter inom röntgen på marknaden. De finns presenterade på min webbplats www.mid.nu


- Se min filmpresentation och tveka inte att kontakta mig gärna vid frågor!

"MC06 03 MID-Comp" Kompressionsanordning anpassad för de digitala röntgenborden. Enkel att applicera, lätt att spänna, spännband med rullgardinseffekt, spännstång som även kan användas som stöd för patienten vid vändning. Vid 3 cm kompression halverar man stråldosen till patienten med hela 50 %. Läs mer här.

"Bettan" fixerar mjukt vid röntgen av bland annat små barnhänder. Går även bra att använda för att fixera små barns armbågar, knän, fötter med mera. Läs mer här.

"EM05 010 EasyMark Dx-Sin, Set" märksystem anpassat för den digitala röntgenmiljön. Hygiensikt och lättanvänt, helt blyfria graveringar, säkrare märkning. Läs mer här.

Hjälpmedelskatalogen | Dan Larsson | info@hjalpmedelskatalogen.se | 070-662 91 85